Seno s kamilicami

Kamilica je dobro prebavljiva in zato zelo uporabna za izboljšanje prehoda hrane skozi črevesje, saj vsebuje esencialna olja, bogata z azulenom, grenke sokove, glikozide in holin, ki ima protivnetne in dezinfekcijske lastnosti ter pomirjevalni učinek.

Preberi več

Seno s šipkom

Divji sadeži vsebujejo antioksidante, karotenoide in vitamin C. Antioksidanti so nam dobro poznani, saj vemo da nevtralizirajo delovanje škodljivih prostih radikalov.

Preberi več

Seno z regratom

Regrat, ki ga to seno vsebuje, zagotavlja čreslovine, ki imajo zdravilni učintek na živali, ter vsebuje vitamine A in C. Regrat je bogat z vitamini C in A. Pomanjkanje teh vitaminov lahko povzroči paralizo, izpadanje zob ter slabe, mehke dlesni.

Preberi več

Stisnjeno seno

Vlaknine, ki jih vsebuje seno, bodo pripomogle k dobri prebavi vašega ljubljenčka.

Preberi več

Iskanje

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive