Školjčni pesek za ptice


Cunipicov školjčni pesek je narejen iz rdečega kamna, školjke ostrige, ostalih morskih školjk, mineralnega peska, peska iz jure in oglja.

Preberi več

Higienski pesek s školjkami in janežem

Cunipicov higienski pesek z janežem je narejen z namenom, da ohrani čisto in sveže dno kletke, brez prahu. Odstranjuje vonjave in omogoči lažje vzdrževanje čistoče v kletki. Iz kletke vaše ptice bo dišalo po janežu.

Preberi več

Zebrice in ostale tropske ptice

Popolna hrana, bogata z vitamini in železom, ki so jo razvili Cunipicovi strokovnjaki za prehrano in so garancija, da lahko vaši ptici zagotovimo hrano najboljše kvalitete.

Preberi več

Velike papige

Popolna hrana, bogata z beljakovinami in amino kislinami. Razvili so jo Cunipicovi strokovnjaki za prehrano in so garancija, da lahko vaši papigi zagotovimo hrano najboljše kvalitete.

Preberi več

Skobčevke

Popolna hrana, bogata z vitamini in beljakovinami. Razvili so jo Cunipicovi strokovnjaki za prehrano in so garancija, da lahko vaši skobčevki zagotovimo hrano najboljše kvalitete.

Preberi več

Kanarčki

Popolna hrana, bogata z ogljikovimi hidrati in beljakovinami. Razvili so jo Cunipicovi strokovnjaki za prehrano in so garancija, da vašemu kanarčku lahko zagotovimo hrano najboljše kvalitete.

Preberi več

Iskanje

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive