Coat Polish za konje

COAT POLISH za konje daje dlaki bogat in zdrav sijaj. Preprečuje vozlanje grive in repa. Poudarja vse barve in ohranja lesk dalj časa. Odbija prah in umazanijo s kožuha ter preprečuje nastajanje madežev.

Preberi več

Golden Sheen šampon za konje

 

za konje na osnovi kokosovega olja, ki čisti in regenerira. Ni dražeč in ne spira naravnih olj z dlake in kože. Poudari vse barve ter z bele odstrani madeže in ji daje poseben lesk. Griva in rep sta mehka, brez vozlov in ju je enostavno razčesati.

Preberi več

White Ginger kolonjska voda

Resnično prijetna, dolgo trajajoča dišava vam pomaga ohraniti vašega ljubljenčka prijetno dišečega, svežega in čistega. Še posebej dobro deluje po kopanju vašega psa z WHITE GINGER šamponom, ali za ohranjanje svežega vonja med kopanji.

Preberi več

White Ginger šampon

s pomirjujočim učinkom kamilice in aloe vere je šampon z najboljšimi naravnimi dišavami. Blag, naraven šampon brez mil čisti učinkovito in brez napora, ne da bi pri tem s kože in dlake spral naravna zaščitna olja. Hitro se spira, kožuh pa ostaja svež in čistega vonja.

Preberi več

Wild Honeysuckle kolonjska voda

Resnično prijetna, dolgo trajajoča dišava vam pomaga ohraniti vašega ljubljenčka prijetno dišečega, svežega in čistega. Še posebej dobro deluje po kopanju vašega psa z WILD HONEYSUCKLE šamponom, ali za ohranjanje svežega vonja med kopanji.

Preberi več

Wild Honeysuckle šampon

s pomirjujočim učinkom kamilice in aloe vere je bil razvit z najboljšimi naravnimi dišavami, ki bo omogočil velik užitek ob kopanju vašega ljubljenčka. Blag, naraven šampon brez mil čisti učinkovito in brez napora, ne da bi pri tem s kože in dlake spral naravna zaščitna olja.

Preberi več

Country Freesia kolonjska voda

Resnično prijetna, dolgo trajajoča dišava vam pomaga ohraniti vašega ljubljenčka prijetno dišečega, svežega in čistega. Še posebej dobro deluje po kopanju vašega psa s COUNTRY FREESIA šamponom, ali za ohranjanje svežega vonja med kopanji.

Preberi več

Country Freesia šampon

s pomirjujočim učinkom kamilice in aloe vere je bil razvit z najboljšimi naravnimi dišavami, ki bo omogočil velik užitek ob kopanju vašega ljubljenčka. Blag, naraven šampon brez mil čisti učinkovito in brez napora, ne da bi pri tem s kože in dlake spral naravna zaščitna olja.

Preberi več

Crisp Apple kolonjska voda

Resnično prijetna, dolgo trajajoča dišava vam pomaga ohraniti vašega ljubljenčka prijetno dišečega, svežega in čistega. Še posebej dobro deluje po kopanju vašega psa s CRISP APPLE šamponom, ali za ohranjanje svežega vonja med kopanji.

Preberi več

Crisp Apple šampon

s pomirjujočim učinkom kamilice in aloe vere je bil razvit z najboljšimi naravnimi dišavami, ki bo omogočil velik užitek ob kopanju vašega ljubljenčka. Blag, naraven šampon brez mil čisti učinkovito in brez napora, ne da bi pri tem s kože in dlake spral naravna zaščitna olja.

Preberi več

Ear-Care™ Pads blazinice

blazinice za čiščenje ušes
Navlažene blazinice so veterinarski preparat razvit posebej za rutinsko čiščenje in sušenje ušes psov in mačk

Preberi več

Ear-Care™ losijon

EAR-CARE™ losijon je veterinarski preparat razvit posebej za rutinsko čiščenje in sušenje ušes psov in mačk

Preberi več

Sure Clot puder

SURE CLOT hitro delujoči puder za zaustavljanje manjših krvavitev. Za pse, mačke in ptiče. Je posebej izdelan za preprečevanje manjših krvavitev pri striženju krempljev ter krajšanju repov.

Preberi več

Groom'n fresh ™ kolonjska voda

GROOM’N FRESH ™ kolonjska voda. Resnično prijetna, dolgo trajajoča dišava v tej kolonjski vam pomaga ohraniti vašega ljubljenčka prijetno dišečega, svežega in čistega.

Preberi več

Pro-White ™ negovalni puder

PRO-WHITE ™ negovalni puder. Ta enkratni negovalni puder je bil izdelan hkrati za fino, mehko dlako in za visok lesk in vpojnost.

Preberi več

Super Foam ™ pena

SUPER FOAM ™ z lanolinom obogatena pena izdelana v BIO-DERMOVIH laboratorijih je najučinkovitejša, najbolj ekonomična in najvarnejša pena za dlako.
SUPER FOAM daje dlaki polnost in jo naredi enostavno za nego, dlaka pa je v vrhunski razstavni kondiciji. Odlična za dolgodlake pasme.

Preberi več

Spray Set ™

SPRAY SET ™ je bil posebej izdelan za pasme, pri katerih je zaželena trša dlaka. Ta vremensko odporna formula, ki se hitro suši, daje dlaki posebno moč in trdnost, ne da bi bila pri tem videti toga, sprijeta, ali smolnata. Trdnost obdrži tudi pri visoki vlagi.

Preberi več

Vita Oil

VITA OIL je bil razvit v BIO DERMOVIH laboratorijih, da bi zadovoljil posebne potrebe kožuha po olju, ki mu daje maksimalno kondicijo in zaščito in ga ohranja v dobri kondiciji med razstavami. Izdelan je iz čistih kozmetičnih olj in obogaten z naravnimi olji kot je olje pšeničnih kalčkov, lanolinovo olje in vitaminom E. Globoko kondicionira in ojača dlako, ter ji daje naravno elastičnost.

Preberi več

Silk ™ krema

SILK ™ predstavlja popolnoma nov koncept utrjevalca v obliki kreme, ki se spira. Vsebuje kamilico, naravno sredstvo, ki stimulira in utrjuje kožo in dlako, v novi izboljšani formuli, posebej razviti v BIO-DERMOVIH laboratorijih. Enkratna medicinska moč KAMILICE in njenih izvlečkov je znana že stoletja.

Preberi več

Stain Free krema

STAIN-FREE krema za pokrivanje madežev pod očmi je bila posebej razvita za beljenje madežev od solz in nepravilnosti na beli dlaki. Večkratna uporaba bo postopoma osvetlila umazana mesta, saj nudi premaz kreme zaščito pred razbarvanjem dlake in kože pod očmi zaradi solz.

Preberi več

Super Cream ™

koncentrirani regenerator za dlako. Najučinkovitejši oljni tretma za kožo in dlako.
Polnomastna krema vsebuje olje pšeničnih kalčkov, proteine, vitamin E in druge posebne kozmetične sestavine za regeneracijo kože in dlake. Regenerira globoko in hitro - bistven za suho, poškodovano dlako.

Preberi več

Bitter Taste ™

BITTER TASTE ™ je klinično razvit lokalni sprej, ki odvrača živali od lizanja in grizljanja dlake in s tem samo-poškodovanja kože in dlake.

Preberi več

Show Foot sprej

SHOW FOOT je aerosol sprej proti drsenju. Ta naravna smolasta formula nudi odličen oprijem in preprečuje drsenje na razstavah, ki so v zaprtih prostorih in tudi na vlažnih travnatih površinah.

Preberi več

Magic Black sprej

MAGIC BLACK je edinstven, resnično črn sprej na osnovi krede. Je posebej izdelan, da poudari in ohranja črno barvo, prekriva madeže in napake v barvi. MAGIC BLACK se hitro suši in ostaja. Se ne odstrani z drgnjenjem ali z vodo kot navadna kreda, lahko pa se izpere z BIO GROOM šamponom.

Preberi več

Magic White sprej

MAGIC WHITE sprej, ki temelji na kredi, je čvrst, fin in svetel. Formuliran je tako, da prebeli belo dlako, pokriva rumene madeže in daje trdnost dlaki. MAGIC WHITE lahko uporabljamo kot suh šampon za pse in mačke ki so bele ali svetle barve, ko normalno šamponiranje ne pride v poštev. Dlako očisti in ji daje svež vonj.

Preberi več

Anytime™ Leave in moisturizer

varuje in skrbi za zdravje dlake in kože vašega ljubljenčka. Ta revolucionarna formula vsebuje posebne regeneratorje in UV zaščito za vsakodnevno uporabo. Hitro se vpije in naredi dlako svilnato in gladko. ANYTIME je izjemna pomoč pri krtačenju in deluje enako na dolgodlakih in kratkodlakih pasmah. Preprečuje vozlanje.

Preberi več

Coat Polish proti vozlanju

COAT POLISH je izdelan z namenom, da daje pasjemu ali mačjemu kožuhu bogat, zdrav in sijajen razstavni izgled. Poudarja vse barve in ohranja lesk dalj časa. Preprečuje in odstranjuje vozle, dlaka ostane sijoča in lepo negovana. Odbija prah in umazanijo s kožuha ter preprečuje nastajanje madežev.

Preberi več

Anti-Stat ™ sprej

ANTI-STAT ™ je bil posebej razvit, da eliminira z dlake statični naboj, ki je rezultat šamponiranja, sušenja in česanja. Poseben dodatek utrjevalca za dlako, naredi dlako naravno, svileno in enostavno za česanje ali ščetkanje.

Preberi več

Mink Oil kondicioner

obogaten z vitaminom E daje dlaki lep globok lesk in sijaj že po enem nanašanju. Poudarja vse barve in deluje tako na kratkodlake kot dolgodlake pasme. Obnavlja dlako in kožo, posebni sončni zaščitni faktor pa učinkovito ščiti pred sončnimi poškodbami - pred izgubo barve, izsušitvijo in lomljenjem dlake.

Preberi več

Natural Oatmeal koncentrirana krema

Narejena iz koloidne ovsene moke USP, že dolgo poznane naravne sestavine, ki blaži srbež. Globoko regenerira in okrepi dlako. Daje dlaki izreden lesk in svilen občutek. Navlaži preveč obdelano dlako, odstrani vozle, kar prepreči nadaljnje poškodbe zaradi vlečenja ali puljenja. Izpira se brez ostankov in neverjetno poenostavi nadaljnjo obdelavo dlake.

Preberi več

Natural Oatmeal šampon

NATURAL OATMEAL šampon proti srbenju
Narejen iz koloidne ovsene moke USP, že dolgo poznane naravne sestavine, ki blaži srbež. Ta šampon deluje kot naravno čistilo in čisti kožo brez ostrih dražečih kemikalij. Dlako očisti, jo naredi gladko in enostavno za nego. Vsebuje edinstven regenerator, ki navlaži in sprosti kožo psov in mačk.

Preberi več

Bio Med šampon

Farmacevtske sestavine v BIO - MED šamponu so dokazano najučinkovitejše pri težavah s kožo. Izjemno blaga osnova tega šampona je nežna za kožo in dlako, ki sta prizadeti zaradi praskanja in vozlanja. Ne pušča madežev, daje čisto, gladko dlako, ki je enostavna za nego.

Preberi več

So-Gentle Creme

 

SO-GENTLE CREME je hipo-alergena, koncentrirana, izjemno blaga krema brez parfumov in kemikalij, ki bi dražile kožo. So-Gentle krema je dokazano, zelo blaga krema, primerna za tretiranje kožuha, tudi za najbolj občutljive hišne ljubljenčke.

Preberi več

So-Gentle šampon

SO-GENTLE je hipo-alergeni šampon brez mila, parfumov in barv. Dokazano izjemno nežen tudi za najbolj občutljive živali. 

Preberi več

Herbal Groom šampon

Popolnoma naraven HERBAL GROOM šampon na osnovi posebej izbrane harmonične mešanice čistih zeliščnih izvlečkov kot so Aloe Vera, kamilice, rožmarin, limona, hmelj, meta ... za revitalizacijo kože in dlake.

Preberi več

Extra Body šampon

je šampon regenerator izdelan predvsem zato, da daje dlaki dolgodlakih pasem trdnost in poln videz. Kopanje lahko sedaj opravite tudi dan pred razstavo.

Preberi več

Wiry Coat šampon

šampon ne povzroča solzenja in ne draži. Razvit je posebej za pasme, ki imajo naravno grobo, suho in ostro dlako. Izdelan na osnovi kozmetičnih sestavin, ki nežno toda temeljito čistijo, deodorirajo in regenerirajo.

Preberi več

Ultra Black šampon

je šampon na osnovi kokosovega olja obogaten s proteini. Je visokokvaliteten šampon, posebej izdelan, da poudari črno, plavo ali druge temne barve dlake.

Preberi več

Bronzo Lustre šampon

je šampon na osnovi kokosovega olja obogaten s proteini. Je nežen, visoko kvaliteten šampon, posebej izdelan, da poudari vse vrste rdeče in rjave dlake.

Preberi več

Super White šampon

je šampon na osnovi kokosovega olja obogaten s proteini. Je visokokvaliteten šampon, posebej izdelan za poudarjanje bele in svetle barve dlake.

Preberi več

Protein Lanolin šampon

je otroško nežen šampon na osnovi kokosovega olja, ki čisti in regenerira. Ni dražeč in ne spira naravnih olj z dlake in kože. Poudari vse barve ter daje beli poseben lesk.

Preberi več

Fluffy Puppy šampon

je šampon in regenerator brez mila ZA MLADIČKE. Ta popolnoma naraven šampon čisti učinkovito in brez napora, ne da bi pri tem spral naravna zaščitna olja s kože in dlake. Fluffy Puppy šampon, ki ne solzi, naredi dlako vašega mladička puhasto in svežo. Izpere se hitro in temeljito, kar je še posebej primerno pri nepotrpežljivih mladičkih. Kontrolira neprijetne telesne vonje, pH je uravnotežen in ne pušča dražečih ostankov.

Preberi več

Waterless bath suhi šampon

je šampon, ki ga ni potrebno izpirati. Vsebuje regeneratorje, ki naredijo dlako bogato in polno. Ne vsebuje ostrih kemikalij, ne pušča dražečih ostankov, je pH nevtralen in nežen.

Preberi več

Flea&Tick Pyrethrin dip

Uničuje klope, bolhe in ušesne garje. 

Preberi več

Flea&Tick-14 residual spray

Je raztopina na vodni osnovi z lanolinom za pse in mačke ter njihove mladičke. Do 14 dni uničuje bolhe na psih in mačkah ter 4 dni klope na psih in 9 dni na mačkah.

Preberi več

Iskanje

Kontakt

tel.: +386 (0) 3-703-63-80
fax: +386 (0) 3-703-63-84

D.J.DON, d.o.o.
Ob Savinji 5
SI-3313 Polzela, Slovenija

 

 

 

 

D.J.Don d.o.o. Facebook stran

Obiščite in povšečkajte

našo FB stran

Poglej FB stran
image

Lokacija

Kje smo?

Kako do nas?
image

D.J.Don d.o.o.

O podjetju

Preberi več
image

Vzgoja pasjega mladička

serija video posnetkov

Oglej si posnetke
dandik protez sex hikaye porno hikaye erotik hikaye demo porno protez dandik en kötü protez antalya escort